首頁 詩詞 字典 板報 句子 名言 友答 勵志 學校 網站地圖
當前位置: 首頁 > 外語考試 > LSAT > 歷年真題 >

2012年職稱英語考試綜合類B級真題及答案(完整版)(1)

2012-04-11 來源:讀書人 
第1頁:第1部分:詞匯選項; 第2頁:第2部分:閱讀判斷; 第3頁:第3部分:概括大意; 第4頁:第4部分:閱讀理解; 第5頁:第5部分:補全短文; 第6頁:第6部分:完型填空

  第1部分:詞匯選項(第1~15題,每題1分,共15分)

  下面每個句子中均有1個詞或者短語有括號,請為每處括號部分確定1個意義最為接近的選項。

  1. All the walls in the building had the same layout.

  A. size

  B. function

  C. color

  D. arrangment

  答案:D

  2. The storm caused severe damage.

  A. physical

  B. accidental

  C. serious

  D. enviromental

  答案:C

  3. The walls are made of hollow concret blocks.

  A. big

  B. empty

  C. long

  D. new

  答案:B

  4. Our aim was to update the health service and we succeeded.

  A. offer

  B. provide

  C. modernize

  D. fund

  答案:C

  5. Do we have to wear these name tags?

  A. lists

  B. forms

  C. lables

  D. codes

  答案:C

  6. Joe came to the window as the crowd chanted”Joe,Joe,Joe”

  A. repeated

  B. jumped

  C. maintained

  D. approached

  答案:A

  7. He inspired many young people to take up sports.

  A. encouraged

  B. allowed

  C. called

  D. advised

  答案:A

  8. The city center was wiped out by the bomb.

  A. covered

  B. reduced

  C. destroyed

  D. moved

  答案:C

  9. Most baby can take in a wide range of food easily.

  A. bring

  B. digest

  C. keep

  D. serve

  答案:B

  10. A larg crowd assembled outside the American embassy.

  A. watched

  B. shouted

  C. gathered

  D. walked

  答案:C

  11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.

  A. fresh

  B. hot

  C. heavy

  D. windy

  答案:A

  12. What puzzles me is why his books are so popular.

  A. shocks

  B. influences

  C. confuses

  D. concerns

  答案:C

  13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?

  A. tight

  B. low

  C. cheap

  D. high

  答案:D

  14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.

  A. need

  B. hate

  C. love

  D. pity

  答案:D

  15. Her comments about men are utterly ridiculous.

  A. slightly

  B. partly

  C. faintly

  D. completely

  答案:D


(作者:讀書人網友 編輯:kind887)
熱點排行
致青春在线客服 支付宝天天红包赛未提交 陕西十一选五任五遗 广东好彩1中奖规则|广东好彩1玩法 贵阳按摩休闲会所 广东11选5任1必 云南11选5基本走 浙江十一选五 一本道超级名模麻川丽 3d试机号后预测汇总 秒速赛车开奖结果 足彩雪缘园比分 SG飞艇群 6场半全场 十一选五万能码 股票融资杠杆比例规定 江苏11选5遗漏报表